ATHLETES

"Ik ben Dani, professioneel ijshockeyspeler in Duitsland. Ik heb 8 jaar voor de Kölner Haie gespeeld en met het Duitse U20 nationaal team heb ik het WK gespeeld. Op dit moment speel ik in Bayreuth in de DEL2. Ik ben in Geleen begonnen met ijshockey toen ik 8 jaar oud was en merkte al snel het belang van goede ijzers.

Ik kwam toen in aanraking met Sharp Edge, sindsdien wil ik mijn schaatsen nergens anders meer laten slijpen. Het maakt niet uit waar ik ben of waar ik speel, ik kom nog altijd naar Hub voor het slijpen en profilen van mijn ijzers. Ik ken niemand anders die zoveel passie en liefde voor het slijpen heeft als Hub.

Ben dan ook van mening dat goede ijzers één van de belangrijkste tools zijn in het ijshockey. IJzers die zijn aangepast aan mijn schaatsstijl en manier van spelen."

- Dani Bindels | Bayreuth DEL2

"Vanaf mijn negende ben ik begonnen met ijshockeyen in de U12 van Smoke Eaters Geleen. Hier heb ik de hele jeugdopleiding doorlopen. In 2015 maakte ik de overstap naar het eerste team, waar ik twee seizoenen op het ijs heb gestaan.

 

Hierna heb ik twee enorm leuke en succesvolle seizoenen gespeeld voor de Bulldogs in Luik. Hub was immers onze materiaalman. Vervolgens heb ik één seizoen voor de Nijmegen Devils gespeeld, waarna ik terug gekeerd ben naar de Bulldogs in Luik. 

 

Ik heb alle jeugd WK’s gespeeld en in 2019 ben ik met de senioren mee geweest naar Tallinn in Estland. Gedurende mijn ijshockey carrière stond Hub altijd voor mij klaar en zorgde hij iedere week weer voor perfect geslepen ijzers. Hub combineert steeds zijn kennis en ervaring met mijn wensen en persoonlijke voorkeur. Top."

- Kai Willems | Liège Bulldogs


"At PK Hockey Camp we focus on skills and powerskating in small groups which means we are always looking for quality over quantity. This also applies when it comes down to our hockey equipment.

Sharp Edge is the place to go for every skater who's willing to put in the extra work. Beginner or Pro, having your blades custom profiled and sharpened makes a huge difference on the ice." 

- Bryan Kolodziejczyk | PK Hockey Camp

SHARP EDGE ATHLETES


BENE LEAGUE

Eaters Geleen 

Stef Verhulst (G)

Luca Heutmekers (FW)

Tom Marx (FW)

Lars van Sloun (FW)

Jord Smit (FW)

Lukas Bartak (FW)

Cas Dieteren (FW)

Rick Janssen (D)

Matt Beer (FW)

Liège Bulldogs 

Bryan "Kolo" (FW)

Andy "Kolo" (FW)

Jordan Paulus (D)

Alex Bremer (FW)

Yoren de Smet (FW)

Renzo Meulenbeek (FW)

Levi Smeets (D)

Cas Staps (FW)

Boet van Gestel (D)



DEL /DEL 2

Dani Bindels (FW)

Garret Prudden (D)


ERE DIVISIE NL


Eaters Geleen 

Kai Willems (FW)

Akim Ramoul (FW)

Paul van Sambeek (FW)

Eindhoven kemphanen 

Deniz Mollen (G)


TeamNL dames

Glynis Barton (FW)

Michelle Noë (D)

Britt Wortel (D)

Michelle van Ooien (D)

Zoë Barbier (FW) 


Köln Dames 

Floor boesten


Krefeld pinguïns 

Vincent van der Reijden

... and counting.